Studio Zegwaard

Diversen

A. Artbasil favela

Deze installatie is gemaakt om het Favela Painting Project van Haas en Haan te presenteren op de kunstbeurs Art Basil, Miami in 2010. Het fabriceren van de constructie en het schilderen van de doeken werd binnen anderhalve week op locatie voltooid. Afmeting: 5mx5mx5m met ca. 40 doeken.

B. Afstudeerwerk

"Toys for Adults" , afstudeerwerk van de Design Academy Eindhoven, 2002. Bouwpakketten voor dagelijks gebruik: - de "ZetZit" schuift je letterlijk aan tafel, - de "Looplamp" licht je 's avonds bij als je de hond uitlaat en - de "Boekenkast", die meegroeit met het aantal boeken.

C. Autoinbouw

Deze extra laadvloer vergroot de gebruiksmogelijkheid van deze bestelauto. De constructie is gemaakt van vuren en triplex en is eventueel gemakkelijk te verwijderen.

D. Spel berken

Er zijn 10 van deze spellen gemaakt voor gebruik op scholen. Materiaal: berkenmultiplex. Afmeting: A3 formaat.

E. Koets

Work in Progress. Het is de bedoeling dat deze "Koets" op een sokkel in de vrije ruimte wordt geplaatst en toegankelijk is. Het is aan de fantasie van het publiek om er wat mee te doen. Materiaal: berkenhout.

F. Parkbeelden

Voor het park Schoonderloo zijn in 2009 deze twee polyester objecten gecreƫerd. Ze zijn gemaakt van kippengaas, overtrokken met glasvezelmatten en polyester. Het geheel is verankerd in een betonnen voet.