Studio Zegwaard

Club decor

A. Inflatable speakers

Deze opblaasbare speakers zijn bedacht om met weinig middelen snel een Disco Club aankleding na te bootsen. De afmetingen zijn 8m breed x 3m diep x 3m hoog. Een 1kW blower zorgt voor de lucht. Verlichting kan optioneel ingebouwd worden. De set is te huur.

B. Bumb DJ booth

Deze mobiele DJ booth voor "De Bumb" uit 2007 wordt tegen een wand geplaatst. Het is mogelijk om achter het raster lichten en schermen aan te brengen. De constructie is gemaakt van gepoedercoate stalen profielen met raster plaat. Afmetingen 2,2m breed x 1,8m diep x 1,2 m hoog

C. Sneakerz I pods

Met deze reuze Ipods kan snel een mobiel decor gebouwd worden waarop streaming beelden vertoond kunnen worden. In totaal zijn er 10 geleverd zodat op meerdere plaatsen een decor opgebouwd kon worden. Behalve het LCD scherm hebben de Ipods ook een verlichte bedieningsschijf.

D. Verschilldende DJ booths

Enige voorbeelden van DJ booths die op verzoek gebouwd zijn rondom een thema ten behoeve van een feest, club of DJ. - De "Getto Chicken Booth", gemaakt van resthout voor de "Chocolate" feestjes - De "Chesterfield" uitvoering voor "Addicted" - De "Koloniale Booth" voor Eric E - De "Lichtbak Booth" met uitwisselbare posters

E. Baseline

Baseline, Paradiso, Amsterdam vroeg me om decor te maken dat snel op en af te bouwen is en weinig opslag ruimte inneemt.

F. Sneakerz gettoblasters

Een voorbeeld van een sterk en licht decor. "Gettoblasters" gemaakt van gepolyesterde blokken die gestapeld en/ of opgehangen kunnen worden. Ten behoeve van transport passen de blokken in elkaar zodat ze weinig ruimte innemen.